RFSL
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Mångfaldsparaden 2024!

27 juni @ 13:00 - 14:45 CEST

 

Mångfaldsparaden torsdag 27 juni 2024!
Kom och fira paradens 10- årsjubileum med oss!
Tycker du att alla människor oavsett ex. kön, funktionsförmåga, etnicitet eller sexuell läggning ska ha samma rättigheter och möjligheter? Vad händer när samhället står upp tillsammans i syfte att värna om vår demokrati och allas lika rättigheter?
Välkommen till Almedalsveckans största och kanske viktigaste event – Mångfaldsparaden!
Syftet med paraden är att ge alla som vill värna om vår demokrati och våra fri- och rättigheter en möjlighet att enas. En chans att tillsammans marschera för kärlek och för alla kroppars och själars rätt att existera och leva sina liv.
2024 samlas paraddeltagare kl 12.30 vid Södertorg för ett kort anförande av representanter från arrangörerna. Avgång mot Almedalen sker kl.13.00.
Paraden avslutas kl 13.45 med dansföreställningen Baba Karam på Almedalsscenen, presenterad av konstgruppen FUL och som pågår till 14.45.
Tillgänglighetståget åker som alltid med i paraden om du har svårt att ta dig ner för backarna. Du kan också ansluta i paraden under vägen.
Alla är välkomna att delta, ingen föranmälan krävs! Den som vill kan stanna kvar och hänga med oss i en stor mångfaldsfika.
Vi behöver volontärer! Maila om du vill bli volontär till mangfald@gotland.rfsl.se.

Detaljer

Datum:
27 juni
Tid:
13:00 - 14:45 CEST
Webbplats:
https://www.facebook.com/share/Ehtb976NPVtoFq15/

Arrangörer

RFSL Gotland
Region Gotland

Plats

Södertorg
Södertorg
Visby, 621 57 Sverige
+ Google Map